Nopea pikavippi nyt

Pikavippi tai pikalaina on lyhytaikainen kulutusluotto, jota, toisin kuin suurempia lainoja, ei yleensä käytetä auton tai asunnon ostamiseen, vaan kulutukseen. Näihin lainoihin turvaudutaan usein, kun tulee yllättävä menoerä, vaikkapa korjausta vaativa ongelma autoon, tai mahdollisuus lähteä reissuun, johon ei ole ehtinyt taloudellisesti valmistautua. Joskus taas elämä vain tapahtuu, ja joinakin kuukausina yllättäviä pienehköjä kuluja kasautuu paljon, ja palkka ei kerta kaikkiaan riitä kattamaan niitä kaikkia. Silloin on lohdullista tietää, että on mahdollista saada pikavippi heti tilille.

Jos olet joutunut aiemmin maksuvaikeuksiin, ja saanut merkinnän niistä luottotietoihisi, voi olla vaikeaa saada lainaa pankista tai muista rahalaitoksista. Pikavippi on silloin monelle ainoa tapa saada luottoa. Vaikka luottotietosi eivät olisi kunnossa, mutta jos merkinnät aiheuttanut maksu on hoidettu, eikä muita ongelmia ole, niin pikavippi ilman luottotietoja on täysin mahdollinen. Pikavippi luottotiedottomalle on kuitenkin suurempi riski lainaajalle, joten näiden lainojen korko voi olla hieman korkeampi kuin muiden. Jos tiedät tarvitsevasi rahat ja tiedät voivasi maksaa vipin takaisin, ei tästä tietenkään koidu sen suurempaa huolta.

Jos pikavippi heti tuntuu hyvältä ajatukselta, kannattaa vertailla eri lainantarjoajia keskenään. Jokainen pikavippi hakemus arvioidaan yksilöllisesti, joten vaikka antaisit kaikissa pikavippi hakemuksissasi samat tiedot, voivat eri lainanantajat tarjota sinulle kalliimpaa tai halvempaa korkoa sen mukaan kuinka suureksi lainan riski arvioidaan. Koroissa voi olla suuriakin eroja, joten vertailu todella kannattaa aina. Korkojen lisäksi pikavipeissä on muitakin kuluja, ja joskus alhaisin korko ei suinkaan tarkoita edullisinta lainaa. Kaikki kulut on hyvä ottaa huomioon, ja laskea lainojen kulut myös prosentteina, jolloin vertailu on helpompaa.

Kun saat lainatarjouksen, voit vain vahvistaa eli allekirjoittaa sen pankkitunnuksillasi, ja niin tulee pikavippi heti tilille. Voit heti ottaa rahat käyttöösi, ja toisin kuin monissa perinteisissä lainoissa, sinun ei tarvitse selitellä mihin aiot ne käyttää. Pikalainan otto ja luotolla ostaminen on järkevää silloin, kun olet arvioinut maksukykysi oikein ja voit maksaa lainan takaisin suunnitellusti. Lainaehtojen kanssa tulee olla tarkkana, ja lukea myös pieni präntti, ettei yllätyksiä tule.

Pikavippi luottotiedottomalle

Pikavipin saa heti ilman liitteitä, takausta tai vakuuksia. Perinteistä pankkilainaa haetaan henkilökohtaisesti, ja lainaaja joutuu usein selittelemään lainan käyttötarkoitusta ja tarjoamaan vakuudeksi esimerkiksi omistusasuntoa tai muuta omaisuutta. Jos omaisuutta ei ole, pankki vaatii yleensä takaajat velalle, jolloin nämä ihmiset ottavat vastuun velasta, jos lainanottaja ei jostain syystä pystykään suorittamaan lainanmaksua suunnitellusti. Niinpä näissä lainoissa on usein selvästi alhaisempi korko, sillä riski on pienempi. Pankki voi ottaa vakuuden omiin nimiinsä tai vaatia lainan takaisinmaksua takaajilta, ja molemmissa tapauksissa on todennäköistä että pankki saa omansa takaisin. Pikavippi ilman takauksia on tietenkin suurempi riski lainanantajalle, jonka vuoksi korkokin on suurempi. Etuna ovat kuitenkin nopeus ja byrokratian vähyys. Voit hakea lainaa välittömästi netissä vaikkapa omalta kotisohvalta, tai reissussa kun jotain yllättävää tapahtuu. Saat lainatarjouksen saman päivän aikana, usein jopa tunnin sisällä, ja jos toimit nopeasti voivat rahat olla tililläsi jo hetken kuluttua. Ei paperisotaa, ei tapaamisia, ei selittelyä.

Jokainen tilanne arvioidaan yksilöllisesti

Pankkilainaa harvoin myönnetään henkilölle, joilla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa. Pikavippi ilman luottotietoja on kuitenkin poikkeus tähän sääntöön. Jos merkintä luottotiedoissa on vanha, asia on selvitetty ja maksu hoidettu, on pikavippi luottotiedottomalle hyvinkin todennäköinen mahdollisuus. Lainanantajan täytyy tarkastaa jokaisen lainanhakijan luottotiedot. Jos et tiedä onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä, voit itse tarkastaa luottotietosi, ja näin vältyt turhalta jännittämiseltä pikavippi tilanteessa. Jos luottotietosi eivät ole kunnossa, ei lainaa voi myöntää, mutta jokainen tilanne arvioidaan yksilöllisesti.
Pikavipit voi jakaa neljään ryhmään: edullisiin lainoihin, lainoihin, jotka pyrkivät näyttämään edullisilta, lainoihin, jotka kilpailevat muulla kuin hinnalla, sekä lainayritykset, jotka pyrkivät ainostaan rahastamaan.
Edullisia lainoja myöntävät tahot tarjoavat pikavippejä suurella volyymilla ja hinnoittelevat tuotteensa agressiivisemmin. Kuluttaja hyötyy tästä, sillä mitä enemmän kilpailua pikavippi rintamalla on, sitä vähemmän voittoa lainanantajalle jää käteen, ja sitä vähemmän lainanottaja joutuu maksamaan korkoa ja muita lainanhoitokuluja ja –maksuja.

Pikavippi heti tilille

Lainat, jotka pyrkivät näyttämään edullisilta, korostavat vahvuuttaan. Se voi olla hyvin alhainen korko, mutta vain tarkemmin asiaan tutustumalla voi huomata, että alhaisen koron lisäksi lainanantaja perii vaikkapa yli €100 avausmaksun, ja muita korkeita tilinhoitokuluja. Niinpä lainaa ottaessa on tärkeää katsoa kokonaiskuluja, sillä on sama mistä osista kulut muodostuvat. Olennaista on kuinka suuret nämä kaikki kulut ovat yhteensä.

Lainat, jotka kilpailevat muulla kuin hinnalla saattavat painottaa esimerkiksi palvelun nopeutta tai laatua. Osa asiakkaista on valmiita maksamaan enemmän tietyistä palveluista, mutta lainan edullinen hinta ei missään tapauksessa tarkoita, että lainaava taho olisi hidas tai palvelu olisi huonoa.

Yritykset, jotka pyrkivät vain rahastamaan, saattavat houkutella lainanhakijoita, joilla ei kuitenkaan ole edellytyksiä saada lainaa. Heitä saatetaan rahastaa lainanhakutilanteessa, mutta laina jätetään kuitenkin myöntämättä. Ennen lainan hyväksymistä ei tulisi olla mitään kuluja, ja jos niin on, on viisainta olla todella varovainen.

Aidosti edulliset lainat ovat edullisia

Aidosti edulliset lainat ovat edullisia, vaikka asiaa tutkisi kuinka. Näissä pikavipeissä ei ole piilotettuja kuluja, vaan kaikki on läpinäkyvää, kulut kerrotaan selvästi ja asiat hoituvat mutkattomasti. Kun vertailee lainoja, täytyy ottaa kaikki kulut huomioon. Kun on vertaillut lainoja netissä ja pyytänyt tarjouksia, voi verrata tarjousten korkoja ja kuluja, ja valita mieleisensä. Pankkitunnuksilla vahvistettuaan sopivan lainatarjoukset, tulee pikavippi heti tilille. Voi välittömästi hoitaa taloudelliset velvoitteensa ilman pitkiä lainaneuvotteluita, takaajia tai vakuuksi, ja kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi. Ja kun laina on maksettu takaisin, lainanantaja usein alentaa korkoa ja tarjoaa mahdollisesti suurempia summia paremmilla ehdoilla tulevaisuudessa. Hyvä lainanantajan tarkoitus on solmia pitkäkestoisia asiakassuhteita, joista hyötyvät molemmat osapuolet.

Jos asunnossasi tapahtuu vesivahinko, jota vakuutus ei korvaa, tai rakas lemmikki sairastuu ja hoitokulut horjuttavat budjettia, on tärkeää pystyä saamaan pikavippi heti, ja joskus tarvitaan pikavippi ilman luottotietoja. Vanha maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa on harmillinen takaisku, jos pitäisi saada pikavippi heti tilille. Kenelle tahansa voi tulla vastaan tilanne, jolloin ei pystykään maksamaan, ja vaikka asia on myöhemmin hoidettu kuntoon, maksuhäiriö pysyy luottotiedoissa, josta se käy ilmi mm. lainaa hakiessa. Pikavippi luottotiedottomalle on kuitenkin mahdollinen, ja jokainen tapaus käsitellään yksilöllisesti, riskit arvioiden ja korko määritellen.

Lue lisää velanperinnässä on suuria epäkohtia.

Pikavippi

Pikavippi on suosittu lainan muoto, sillä se on nopea ja helppo, kun rahaa tarvitsee mahdollisimman äkkiä. Muutama vuosi sitten Suomessa asetettiin pikavippien korkokatto, ja se on tehnyt lainoista entistäkin edullisempia ja mielenkiintoisen vaihtoehdon äkilliseen rahapulaan. Kilpailu alalla on myös kiristynyt, joten edut paranevat ja hinnat laskevat jatkuvasti. Tarjolla on nykyisin jopa ilmaista rahaa, eli korotonta laina-aikaa, jota tarjotaan usein uusille asiakkaille. Nämä edut kannattaa käyttää hyväkseen. Pikavippi on hyvä tapa saada maksut hoidettua ajallaan, jos rahatilanne on tiukka. Mutta täytyy myös huolellisesti laskea takaisinmaksukyky, eikä arvioida sitä suuremmaksi kuin mitä se on. Pikavippi on erinomainen ratkaisu, jos oma maksukyky on arvioitu oikein. Liian tiukalle ei kannata vyötä vetää, sillä se saattaa ajaa tilanteeseen, jossa tarvitsee uuden pikavipin maksaakseen edellisen pois, ja velkakierre on valmis. Huolellisesti laskien ja suunnitellen, ja lainan lyhennykset ajallaan maksaen, pikavippi tarjoaa hyviä ratkaisuja moneen kinkkiseen tilanteeseen.

Lue lisää Laina Rahaa.

Pikavippi heti

Pikavippi heti sopii hyvin tilanteisiin, jossa tarvitset melko pientä summaa nopeasti. Koska tekniikka on edistynyt, automaattiset lainankäsittelyt ovat lisääntyneet, ja lainan saattaa saada jopa alle tunnissa. Kun on kiire ja tarvitset äkkiä lisärahoitusta, pikavippi heti on mahtava pelastus. Pikavippi heti tilille, ja voit ratkaista ongelmatilanteen, jossa rahaa tarvitaan. On aina kuitenkin tärkeää harkita onko lainanotto tarpeellista, vai onko kuluja varten mahdollista säästää tai voiko niitä karsia. Jos tarve on kuitenkin todellinen ja akuutti, niin lainanlyhennys suunnitelma täytyy myös ottaa huoioon. Onko se realistinen, ja ja onko tulot ja muut menot arvioitu oikein, ettei tule ikäviä yllätyksia. Jos näin on, voi huoletta tehdä lainahakemuksen ja etsiä omiin tarkoituksiinsa sopivimman lainan. Tuloja täytyy olla, jotta lainan takaisinmaksu on mahdollista, mutta tuloiksi lasketaan luonnollisesti myös Kelan ja sosiaalitoimiston maksut ja korvaukset.
Pikavippi on hyödyllinen ja hyvä ratkaisu, kun tarvitset lainan nopeasti. Nopeus on ehdottomasti pikavipin valtti, sillä on mahdollista saada pikavippi heti tilille. Hakemus, tarjous ja lainan nopea hyväksyminen omilla pankkitunnuksilla, ja rahat ovat tililläsi ehkä jo tunnissa! Kun hätä on suurin, nopea pikavippi heti on suuri helpotus. Toinen etu pikavipeillä on niiden helppous. Omalla kotisohvalla, lentokentällä, junassa, lääkärin odotushuoneessa.. Oli tilanteesi mikä hyvänsä, jos sinulla on puhelin, ipad, tietokone, tai muu laite, jossa on nettiyhteys, sekä suomalainen osoite ja vakituinen tulo, on lähes taattua että sinulla on mahdollisuus saada pikavippi heti. Et joudu täyttämään lomakkeita, et allekirjoita vinoa pinoa sopimuspapereita, et joudu selittelemään rahankäyttöäsi etkä tarvettasi lisärahoitukselle, etkä joudu sopimaan tapaamisia pankkiin tai toimistoon. Kaikki hoituu mahdollisimman helposti netin välityksellä, ja rahat ovat tililläsi ennen kuin huomaatkaan. Pikavippi takaa myös vapauden käyttää varat aivan niin kuin itse haluat. Et joudu miettimään täyttäkö lainahakemuksesi lainaajan lainoille asettamat kriteerit, vaan hakemus käsitellään nopeasti ja ilman selityksiä ja sen suurempia perusteluja. Jos joku lainaaja ei hyväksy lainahakemustasi, saat tietää sen nopeasti ja voit hakea lainaa toisaalta. Kilpailu alalla on kovaa, joten moni lainaava taho ottaa sinut mielellään asiakkaakseen.

Pikavippi on usein pienehkö laina

Pikavippi on usein pienehkö laina, mutta on mahdollista saada pikavippinä myös kymmenien tuhansien eurojen laina. Laina on kuitenkin suhteutettava tuloihin, ja pienillä tuloilla on vaikeaa saada suuria summia. Jos pikavippi on pieni, ja takaisinmaksusi onnistuu moitteettomasti ja suunnitellun aikataulun mukaisesti, on mahdollista että seuraavalla kerralla saat suuremman lainan ja ehkä paremmat lainaehdot. Lainaehdot heijastavat arvioitua riskiä, ja jos olet maksanut lainasi hyvin, riski pienenee ja seuraavia lainoja on tarjolla paremmilla ehdoilla. Jos sinulla on jo edellisiä lainoja, ei se ole este uusille, jos olet selviytynyt niiden maksusta hyvin ja ilman maksuhäiriöitä. Jos lainoja on kuitenkin kertynyt paljon, on harkittava tarkkaan kannattaako ottaa lisää lainaa, sillä kaikkien niiden maksusta täytyy pystyä selviytymään, jotta välttää lisäkulut. Jos lainoja on paljon, mutta ne ovat pieniä, saattaa olla kannattavaa harkita lainojen yhdistelemistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Ennen kuin haet pikavippi

Jos tuoreita maksuhäiriömerkintöjä läytyy ja tulot ovat pienet, pikavippi heti voi olla hankala järjestää. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole, mutta saattaa vaatia sen, että lainanhakijalla on omaisuutta jota voi käyttää vakuutena, tai takaajia, jotka suostuvat takaamaan lainan. Näin lainanantaja saadaan vakuutettua siitä, että maksut hoituvat eikä luottotappioita tule. Maksuaika kannattaa suunnitella niin, että varmasti pystyy suoriutumaan maksuista ilman viivästyksiä, sillä maksuhäiriömerkintä voi tulla nopeastikin. Jos tulot ovat pienet, on viisasta valita suosiolla pidempi maksuaika ja pienemmän maksuerät.
Ennen kuin haet pikavippi heti –tyyppistä ratkaisua rahahuoliisi, kartoita tarkkaan omat taloudellinen tilanteesi. Tee budjetti, johon löytyy apua netistä ja jopa budjetointiin tarkoitetuista sovelluksista. Kun olet realistisesti arvioinut tulot ja menot, vasta siinä vaiheessa voit nähdä onko sinulla mahdollisuuksia maksaa lainan lyhennyksiä, ja tiedät omat taloudelliset rajasi. Rahan lainaaminen ja käyttö ovat taitolajeja, ja yhä useampi ihminen on tietoinen lainojen riskeistä ja osaa käyttää pikavippi –järjestelmää hyödykseen, ilman että se johtaa maksuhäiriöihin ja velkaantumiseen.
Pikavippi on näppärä yllättävissä menoissa. Olipa kyseessä sitten äkillinen hammaslääkärimaksu tai lomamatka, jonka budjettiin tarvitsee väljyyttä, on luonnollisestikin parempi vaihtoehto turvautua lainaan, kuin jättää maksut hoitamatta, jolloin niistä koituu lisäkuluja ja mahdollisesti merkintä luottotietoihin. Jos auto tai asunto vaatii yhtäkkiä ammattilaisen korjausapua, normaali kuukausibudjetti ylittyy nopeasti, mutta joitakin asioita ei voi jättää myöhemmäksi, vaan ne on hoidettava heti, ja pikavippi heti on iso apu. Eräs yleinen syy lapsiperheissä on esimerkiksi syksyisin, kun harrastuskausi alkaa samalla kun sää muuttuu, ja lapsille on hankittava uutta harrastuskalustoa uusiin harrastuksiin tai pieneksi jääneiden tilalle, samaan aikaan kun välikausi- ja talvikausivarustusta täytyy uusia. Vaihtoehdot ovat vähissä, jos palkka ei riitä, mutta uusia kenkiä ja monoja tai sadetakkeja ja talvihaalareita on pakko hankkia. Ja koska kyseessä on pieni summa, on perinteinen pankkilaina hankala ja aikaavievä vaihtoehto esimerkiksi parissa kuukaudessa kuitattavalla maksulle. Pikavippi on silloin helppo ja nopea järjestely.

Pikavippi ilman luottotietoja

On mahdollista, että lainahakemus hylätään. Näitä ovat mm. säännöllisten tulojen puuttuminen, sillä on selvää että lainaa ei voi antaa jos tuloja ei ole lainkaan, eikä näytä siltä että lainanhakija pystyy kuittaamaan lainansa kun sen maksu erääntyy. Toinen syy on se, että menot ovat suuremmat kuin tulot. Jos esimerkiksi aiempien lainojen lyhennykset leikkaavat liian suuren osan tuloista, ei ole mahdollista ottaa lisää lainaa, sillä elämiseen täytyy jäädä riittävästi rahaa. Jos sinulla on maksuhäiriö, on mahdollista että laina evätään sen perusteella. Tämä on kuitenkin yksilöllisen harkinnan varainen asia, ja siihen vaikuttavat lainapyynnön suuruus, ja ehkä myös maksuhäiriön ikä. Jos kyse on vanhasta asiasta, voi lainanantaja pitaä nykytilannetta suotuisana lainan takaisinmaksulle. Ja luonnollisestikin, jos olet jo aiemmin lainannut pikavipin, mutta sinulla oli vaikeuksi takaisinmaksussa, tai maksoit jo useamman pikavipin takaisin myöhässä, voi lainanantaja päätella että maksukäyttäytymisesi on epävakaata, ja voit aiheuttaa heille luottotappioita tulevaisuudessa. Kannattaa siis aina hoitaa lainanmaksut ajallaan, eikä unohtaa, että myös pikavipit ovat lainoja ja maksukäyttäytymistäsi seurataan jatkuvasti.
Jos tiedät, että tulossa on ylimääräisiä kuluja, kuten juhlapyhien aikaan, tai lomakaudella, on viisasta järjestää pikavippi jo ajoissa, eikä odottaa että rahat ovat täysin lopussa. Juuri lomakaudella ja juhlapyhinä pikavippien käsittely ei saatakaan olla yhtä nopeaa kuin yleensä, ja pikavippi heti tilille ei saatakaan onnistua. Ennakoi nämä tilanteet mahdollisuuksien mukaan, sillä myös pikavippi –palvelut usein ruuhkautuvat silloin kun rahantarve on kaikilla suurin. Muutenkin lainaa on aina helpointa saada silloin kuin sitä ei tarvitse, eli kun tulot ovat suuret, menot pienet, eikä entistä lainaa ole. Mutta jos säännöllisiä tuloja ei ole, maksamattomia lainanlyhennyksiä on keräytynyt jo vino pino, ja ehkä myös maksuhäiriöitä, on todennäköistä että lainahakemusta ei hyväksytä. Pikavippi ilman luottotietoja on kuitenkin mahdollista kun tietyt ehdot täyttyvät. Pikavippi luottotiedottomalle ei ole täysin mahdotonta.

Pikavippi ilman luottotietoja on mahdollista

Olisi ihanteellista, että kaikilla olisi aina sen verran säästöjä, etteivät elämän yllättävätkään käänteet horjuta taloutta. Valitettavasti asiat eivät aina mene niin. Joskus tulee useita yllättäviä kuluja, jotka syövät säästöt, eivätkä nekään riitä. Ei ole mitään vikaa siinä, että lainaa rahaa hoitaakseen asiat kuntoon, ja maksaa sitten lainan pois. Ehkä voit maksaa lainan pois jo seuraavasta palkasta, mutta jos se tuntuu liian vaikealta, on mahdollista tehdä myös osamaksujärjestelyjä. Tärkeintä on, että mitoitat lainan tulojesi ja menojesi mukaan, ja olet realistinen siinä kuinka paljon lainaa voit kuukausittain lyhentää. Elämäntilanteet vaihtelevat, ja vaikka olisit joskus ollut maksuvaikeuksissa ja saanut merkinnän luottotietoihisi, pikavippi ilman luottotietoja on mahdollinen. Pikavippi heti voi auttaa sinua hankalassa tilanteessa, ja kun saat taloutesi kuntoon, maksat sen pois.

Muista aina lainaa hakiessasi vertailla

Muista aina lainaa hakiessasi vertailla useampia lainoja ja lainantarjoajia, sillä ehdot vaihtelevat ja korot myös. Eroa koroilla ja lainan ja tilinhoito maksuilla voi olla satoja euroja, joten on olennaista hakea lainaa useammilta lainanantajilta, ja vertailla tarjouksia keskenään. Toisinaan halvan koron laina voi olla kallein, johtuen muista maksuista. Ja koska kilpailu on kovaa, pikavippi on usein helppo saada. Jos joku taho ei sitä myönnä, löydät todennäköisesti useita muita jotka myöntävät. Tee itsellesi jo etukäteen budjetti, josta käyvät ilmi kaikki tulosi ja menosi, realistisesti. Niin tiedät tarvittaessa kuinka suuren lainan voit ottaa, ilman että siitä aiheutuu sinulle vaikeuksia.
Usein pelätään ottaa lainaa, koska tiedetään että liika lainaaminen voi johtaa ongelmiin. On kuitenkin turha pelätä vastuullista lainan ottamista. Jos tiedät tulosi ja menosi, ja suhteutat lainan niihin, jättäen itsellesi hengitysvaraa niin että lainanlyhennyksen jälkeenkin sinulle jää varaa elää, etkä joudu jatkuvasti turvautumaan uusiin lainoihin, niin ei ole mitään syytä karttaa lainaamista. Laina on aina poikkeustapauksiin, eikä koskaan tulisi lainata rahaa voidakseen maksaa muita lainoja tai lainanlyhennyksiä pois, sillä silloin ainoastaan siirrät lainaa toiselle, etkä maksa sitä pois. Pitkällä aikavälillä lainat korkoineen johtavat vaikeuksiin, ja velkakierteeseen, josta voi olla erittäin vaikeaa päästa pois. Kun lainaat vastuullisesti ja hoidat edelliset lainat pois ennen kuin otat uutta lainaa, on lainaaminen täysin turvallista. Elämässä tulee aina yllättäviä tilanteita, ja joskus laina on viisain vaihtoehto, eikä siinä ole mitään vikaa. Yhä useampi suomalainen turvautuu pikavippi –tarjouksiin, kun talous on väliaikaisesti tiukilla, sillä pikavippi tilille heti on nopea ratkaisu joka antaa lisää aikaa järjestellä raha-asiat paremmalle tolalle. Pikavippi ei koskaan ole lopullinen ratkaisu raha-asioihin, koska, kuten kaikki lainat, se täytyy maksaa takaisin. Se on kuitenkin erinomainen väliaikaisratkaisu yllättäviin menoihin, joita ei voi välttää.
Kun ensi kerralla tarvitset kipeästi lisää rahaa, mutta palkkapäivään on vielä aikaa, voit huoletta tehdä pikavippi hakemuksen, ja saada pikavippi heti tilille. Siinäkin tapauksessa, että kyseessä on pikavippi luottotiedottomalle. Pikavippi ilman luottotietoja on mahdollista. Parhaat lainatarjoukset löydät netistä vertailemalla useita lainatarjouksia toisiinsa.